Online spreekuur HR-voucher 20 mei

Online spreekuur HR-voucher 20 mei

Het toekomstbestendig maken van je werving- en selectiebeleid, het moderniseren van je inhuur- en arbeidsovereenkomsten, zodat jouw organisatie beter voldoet aan de verschillende codes zoals Fair Practice: voor hulp bij personeelsbeleid kunnen culturele en creatieve organisaties en instellingen de HR-voucher aanvragen. Ben je benieuwd waarvoor organisaties en instellingen de voucher (nog meer) kunnen inzetten? Wil je van gedachten wisselen over het vraagstuk waar je tegen aanloopt, advies hierover of meer weten over hoe de voucher werkt? Op donderdag 20 mei van 12.30 tot 13.30 uur is er geheel vrijblijvend een online spreekuur waar je met al je vragen terecht kunt. Ook worden er een aantal inspirerende voorbeelden (anoniem) van gehonoreerde aanvragen gedeeld.

Voor wie

Het online spreekuur is bedoeld voor iedereen die werkt bij een organisatie die valt onder de voorwaarden van de HR-voucher en zich bezighoudt met het personeelsbeleid en HR-vraagstukken, overweegt een afvraag in te dienen of gewoon nieuwsgierig is naar de mogelijkheden.

Een-op-een afspraak

Als je na afloop nog een-op-een van gedachten wilt wisselen kun je een aparte afspraak boeken met adviseur Wouter Touw van het CAOP. Het CAOP ondersteunt de uitvoering van de HR-voucher en organiseert daarom het online spreekuur.

Aanmelden

Meld je aan voor het online spreekuur via hrvouchercultuur@caop.nl onder vermelding van je naam en organisatie. Bezoek ook de website www.hrvouchercultuur.nl voor meer informatie over de HR-voucher.

Copyright 2020